3 Mart 2012 Cumartesi

azdırıcı bir sex hikayesi



Merhaba ben Demet, 27 yaşında istanbulda yaşayan dul bir bayanım. Erken yaşta benden 10 yaş büyük birisi ile evlendirildiğimden gençliğimi pek yaşama fırsatım olmadı. Büyükşehirlerin arka sokakları köylük yerlerden farklı değildir. Her ne kadar liseyi bitirmiş de olsam babama karşı gelecek cesarette olmadığımdan 19 yaşımda iken babamın atölyesinde çalışan usta başı Nihat ile evlendirildim. İlk başlarda gözü yaşlı bir gelin olsam da ilerleyen zamanlarda Nihat ile ilk gece birlikte olduğumda hayatın gerçekten eğlenceli olabileceğini farkettim. İlk gece Nihat’ın 3 dakikalık üzerimde tepinerek bana acı, kendisine zevk vermesinden sonra seks işinin sadece Nihat ile sınırlı kalmayacağına karar vermiştim bile!
Bu şekilde bir kaç ay erkek anatomisini anlamak ve kadınlık organımı tanımak için Nihat’a katlanmak zorunda kaldım. Nihat her geçen gün bana karşı daha fazla istek duyuyor ben ise onun altında şişme bir bebekten farksız olarak uzanıyordum.


Günlerden bir gün alışverişe çıktığımda o zamanlar manavda çalışan Hüseyin adında bir çocuğa ilk sinyalimi verdim. Hüseyin de yılların kurduymuş gibi iki arada bir derede meyvelerin içerisine bir cep telefon numarasının yazılı olduğu kağıdı sıkıştırdı.
Eve geldiğimde içim içime sığmıyordu. Nihat’ın gelmesine az vardı ben ne yemek pişirmiştim ne de evi tam anlamıya toplamıştım. Nihat eve geldiğinde yemek yok mu diye sorduğunda hasta olduğumu söyledim o da çok üstelemeden kahveye gideceğini söylerek evden çıktı.


O evden çıkar çıkmaz telefona sarıldım, mesaj atıp atmamakta bir an tereddüt etsem de ‘ sabah 10’da traşını ol gel’ diye yazarak gönder tuşuna bastım. O an yaşadığım heyecanın tarifi mümkün değil. Nihat’ın buzdolabındaki rakısından iki kadeh sek içerek uyudum. Ertesi sabah Nihat’ı uğurladıktan sonra alel acele amımdaki kılları temizleyip odadaki çarşafları değiştirerek Hüseyin’i beklemeye başladım.


Saat tam 10’da sanki iş görüşmesine gidiyormuş gibi tam vaktinde kapı çaldı. Kapıyı açmamla Hüseyin’i elinde torbalarla görmem bir oldu. Torbaların içinde meyve , sebze ne bulduysa doldurmuş salak. Eve sipariş getiriyormuş havasına girmek için böyle yaptığını söylese de ben etrafı şöylece bir kolaçan edip onu hemen eve aldım. Kayebedek vakit yoktu. Kapıyı kapatır kapatmaz tek bir laf etmesine fırsat vermeden dudaklarına yapıştım ve ellerimle pantolonunun içinden onun penisini tuttum. Hüseyin’in penisini daha görmeden elimle bile Nihat’ınkinden büyük olduğunu anlayabiliyordum. Bir elim onun penisinde diğer elim yakasında tuttuğum gibi yatak odasına çektim onu.


Hüseyin’i apar topar soyup kendimi ona teslim ettim. Hüseyin koca penisi ile içimde gidip geldikçe ben çığlık atmamak için yastıkla yüzümü kapatıyordum. İlk defa büyük penisli bir erkekle ilişkiye girmenin heyecanı ve yaklaşık 10 dakikadır sikiliyor olmamın büyüsü ile Hüseyin’ götümü de parmakla şeklinde direktifler veriyordum


Hüseyin bir yandan kocaman penisi ile içimde gidip gelirken bir yandan göğüslerimi emiyor bir yandan da parmakları ile götümü tatmin etmeye çalışıyordu. Bu üçlü kombinasyon o kadar hoşuma gitmişti ki Hüseyin’in ben geliyorum demesi ile benim gelmem bir oldu. Ben geldikten sonra Hüseyin’i üzerimden iterek onun aletini ağzıma aldım. Aleti O kadar büyüktü ki ben de o heyecanla onun penisini gırtlağıma kadar sokuyor bir yandan taşaklarını avuçlayarak hadi gel diye ona yalvarırcasına göz ucuyla bakıyordum. Hüseyin’in dölleri bütün suratıma fışkırdığında onun taşak altlarını götünün deliğine kadar yaladım. Hüseyin artık kıpırdayamaz halde iken ona kendisinin gibi bir arkadaşının daha olup olmadığını sordum. Hüseyin önce şaşkınlıkla karşılasa da aynı anda hem götten hem de amımdan sikilmek istediğimi söylediğimde önce kendisinin yeterli olup olmadığını sordu. Ben de kendisine bir erkeğin yeterli olduğu durumda neden kocamı aldatacağım ki diye sordum.


Bunun üzerine Hüseyin bir arkadaşının olduğunu ne zaman istersem ikisinin birlikte gelebileceğini söyledi.
Hüseyin’i evden gönderdim. Ama onu gönderikten sonra ateşim hala geçmemişti. Nihat’ı arayarak hemen eve gelmesi gerektiğini onu çok özlediğimi ve çok özel birşey söyleyeceğimi söyledim. Nihat önce işteyim çıkamam dese de babamı arayarak izin isteyebileceğimi söylediğimde tamam geliyorum dedi. Nihat eve geldiğinde çocuk sahibi olmak istediğimi ve onu çok istediğimi söyleyerek onun penisine doğru elimi uzattım. Nihat bu davranışım karşısında bana orospu gibi davrandığımı söylereyek evden çıktı gitti.


O kadar çok canım sıkılmıştı ve o kadar çok azmıştım ki Hüseyin’in getirdiği muzlardan birini amıma sonuna kadar sokarak ve kendi götümü parmaklarayarak bir kez daha geldim. Gelir gelmez hemen Hüseyin’e yarın sabah 10’da arkadaşınla birlikte burada olun diye mesaj gönderdim.


Akşam Nihat eve geldiğinde hiç yüzüme bakmadan duşa girdi giyindi ve tekrar kahveye gitti. Onun gidişi beni hiç etkilemedi, onun küçük penisine kalmamıştım yarın hüseyin ve arkaadaşının kocaman aletleri her yerimde geziniyor olacaktı! Nihat’ın buzdolabındaki rakılar Hüseyin’in getirmiş olduğu meyvelerden yiyerek uyudum. Sabah uyandığımda Nihat gittikten sonra çırılçıplak soyunarak kapının çalmasını bekledim. Nihayet kapı çaldı kapıyı sadece başım görünecek şekilde açarak Hüseyin ile birlikte bir tane daha arkadaşı kapıda gördüm. Etrafı kolaçan ettikten sonra onları hemen içeri aldım ve soyunun dedim.


Hüseyin hala kendinde gelememiş olacak ki şaşkınlıkla bana bakarken ben diğer arkadaşının pantolonunun indirmeye başlamıştım bile.


Pantolonunu indirir indirmez sertleşmiş penisini ağzıma alarak var gücümle emiyordum. Hüseyin de bu sırada arkama geçmiş götümle amımı aynı anda yalamaya çalışıyordu. Zevkten çıldıracak gibiydim. İkisini birlikte orada bırakarak koşarak yatak odasına kaçtım. İkisi de peşimden gelerek yatak odasına girdiler. Hüseyin’in aletini ağzıma alarak diğer arkadaşına kaşı domaldım. Bir yandan Hüseyin’in koca aletini emerken diğer arkadaşı arkamdan içime girip çıkıyordu. Aldığım zevkin tarifi mümkün olamazdı. İkisinden birden kurtularak domalarak uzandım ve ikiniz birden girin dedim. Hüseyin acele ederek götümü zorlamaya başladı. Koskoca penisi götüme ilk kez gireceğinden Hüseyin tükürdükçe tükürüyordu. Nihayet onu tamamen arkamdam içime almıştım. Arkadaşı da bacaklarımın arasından altıma yatarak zaten genişlemiş olan amıma bir çırpıda giriverdi.


Hüseyin ve arkadaşının içimde gidip gelmeleri o kadar çok etkileyiciydi ki bir an çığlık bile attım. Hüseyin arkamdan bir elinle mememi tutup diğer eliyle agzımı kapattı. Arkadaşı altımda diğer mememi emerek içimde gidip gelmeye devam ediyordu. Ben bir elime Hüseyin’in taşaklarını sıkarken diğer elimle arkadaşının götünün deliğine ulaşmaya çalışıyordum.


Bu şekilde biraz daha devam edince ben çığlıklarımı bastırmak için Hüseyin’in göğsüne ağzımı dayaryarak geldim.


Ben geldikten sonra Hüseyin içimden çıktı ve aletini ağzıma soktu. Ben onun aletini ağzımda emerken arkadaşı hala amımdan gidip geliyordu. Ben Hüseyin’in aletini ağzımda onun gelmesini beklerken arkadaşının içime ılık ılık gelmesini hissettim. Hiç bozuntuya vermeden Hüseyin’in aletimi hem ağzımda hem de göğüslerimde gezdirerek onun da döllerini yuttum. Hüseyin ve arkadaşı her iki yanıma yığılarak kalakaldılar.
Yumuşamış penislerinin altından her ikisinin de testislerini emerek onları daha da zevke getirdim ve onları giydirerek hemen evden gönderdim.


Akşam Nihat eve geldiğinde hiçbirşey yokmuş gibi davranıp onun üzerimde tepinmesine aldırmadan onun gelmek istediği zamanda onu dışarı bırakmayıp içime gelmesine izin verdim. Nihat bu davranışım karşısında o kadar çok mutlu oldu ki anlatamam!


O günden sonra bzaen Hüseyin ile bazen Hüseyin’in adını bile bilmediğim arkadaşı ile bazen de her ikisiyle sürekli ilişkiye girdim. Geçen hafta öğrendim ki hamileyim. Hepsi çocuğu kendisinden sanıyor. Özellikle Nihat o kadar mutlu ki baba olacağı için anlatamam.

139 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. HAYATIN TADI NUMARAMI TUŞLAMAK KADAR YAKIN.BEN İSTB.DAN ONUR ANLAYIŞLI OLGUN BİRİYİM.
      SAYGI GÜVEN ANLAYIŞ VE DÜRÜSTLÜK İÇİNDE BİR DOSTLUK VE HEYECAN ARIYORUM.
      536 486 3348 NUMARAM SADECE BAYANLAR.
      ARAYIN GİZLİ FANTEZİLERİMİZİ PAYLAŞALIM

      Sil
    2. slm ben kaanİST.DA CİDDİ REEL GÜRÜŞMEK İSTYEN 20 VE 50 YŞ ARASI OLGUN MUTSUZ BAYANLARI BKLRM GÜVEN VE GİZLİLİK ŞART NOT.TEKİM AKTİFİM 30 VE 50 YŞ ARASI EVLİÇFİTLERE DENEYİMLİ AKTİF OLARAK EŞLİK EDERM GİZLİLİK ŞART sms carı watsap

      Sil
    3. Mrb ben serkan bayanlar azgın sıkıcı geldi arayın tanisalim 05354777548

      Sil
    4. Slm azgin ve dul evli bekar bayanlar istanbuldan turgut olgun ve sikis uzmaniyim 22 santimlik yarragimin tadina bakmak isteyen her yasta bayanlar arasin azgin bogalar gibi azdim gizlilige saygiliyim bu firsati kacirmayin sizi zevkin doruklarina cikariyim 0531 517 92 79

      Sil
    5. ben istanbuldan escort funda siz değerli İstanbullu beylerin hizmetinizdeyim
      saatlik ucretim 20 tl mesaj yada arama bekliyorum mesaja cevap var.0.5.4.5.3.6.7.6.6.1.2.

      Sil
    6. slm ben batuhan 05318801471 ateşli bayanlar arayın mutlu olun evli bekar dul farketmez sevgiye ilgiye hasret kalmış kaçamak seven bayanlar yaş önemli değil arayın görüşelim mutlu olalım memnun kalırsınız bayanlar arayın özelede açık 05318801471sms watsap cari

      Yanıtla

      Sil
    7. merhaba kendine güvenen, seçici,cesur bayanlar: istanbuldan suat ben, yaşım 35 bakımlı atletik yapılı esmer tenli 1.73 boy 75 kiloda temizliğe önem veren düzenli spor yapan biriyim. sigara içki kullanmayan güvenilir sırdaş tecrübeli ve düzenli bir partner ihtiyacı hisseden, yoğun çalışma ortamından bunalıp kendini ödüllendirmek isteyen güzel bir masaj sonrası doyurucu bir sevişme ile noktalayıp yorgunluğunu atmak arzusu taşıyan özgür olgun bayanlar; eğer böyle biri yok diyorsanız yüzde 90 doğrudur:) fakat yüzde 10 luk kesimin içinde olduğum için rahatım bu konuda.inanmak size kalmış ispat etmek çok kolay. arayın veya sms atın tanışalım, tanışmadan tanımadan kimseyi yargılamak olmaz. mutlaka güvenilir birileri vardır buyrun buradayım işte: 0543 251 1181 whatsapp, viber mevcuttur, özelden de arayabilirsiniz tabi tanıyıncaya kadar.;) umudum88@windowslive.com mail, skype ve msn adresim ulaşın lütfen… yarıda kalmayacağınıza emin olabilirsiniz

      Sil
    8. Slm azgın doyumsuz evli dul gençkızlar karısını siktirip zevk alan beyler ben sikiciniz serkan 19 santim ve kalın sikimle sizleri beklerim 05534998625

      Sil
    9. Mrb ben Ercument gizliliğe önem veren her yaştan bayanlardan Tlf bekliyorum sıfırbeşyüz elli bir ikiyüz atmış otuzbeş yetmiş altı 7/24 gizliye açık 05512603576 tanışmak isteyen arasın sadece bayanlar

      Sil
    10. Merhaba 0536.932.27.67 OLGUN ERKEK ARAYAN ERKEGE SEXSEAÇ SERT SEXS SEVEN AĞZI KİLOLU KALIPLI ÖZELLİKLE İRİ ĞÖGÜSLÜ BÜYÜK VE KALIN ALET SEVEN YALNIZ YAŞAYAN ANKARALI ANTALYA MANAVGAT KONYA CİVARI BAYANLARLA SIRDAŞ OLMAK ŞARTIYLA GÖRÜŞEBİLRİM SIFIR BEŞYÜZ OTUZALTI DOKUZYÜZOTUZİKİ YİRMİYEDİ ATMIŞYEDİ BY BY YURTDIŞI BAYANLARBY ARASIN yaş47 boy 180

      Sil
    11. Ben Onur olgun anlayişli sekse duşkun biriyim duygularini hislerini benle paylaşmak isteyen ne istedigini bilen 22-40 yş arasi sadece bayanlar. guvenilir bir sirdaşliğa dostluga arkadaşliga varsaniz num 0536 486 3348 arayin pişman olmasiniz gizliye acik.whatsap var..............
      Sanalcilar gaylar aramayin lutfen birde slm mrb diye yazmak yerine kisaca tanitici msj atarsaniz sevinirim

      Sil
    12. Merhaba 0536.932.27.67 ÖZELLİKLE HEMŞİRE ÖĞRETMENLER HEMŞİRE ÖĞRETMENLER SEXSSİZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM VE ÇOK SEVİYORUM BENİM GİBİ DÜŞÜNEN OLGUN ERKEK ARAYAN ERKEGE SEXSEAÇ SERT SEXS SEVEN AĞZI SIKI BÜYÜK KALIN ALET SEVEN YALNIZ YAŞAYAN ÖZELLİKLE İRİ ĞÖGÜSLÜ ANKARA ANTALYA MANAVGAT ANTALYA MANAVGAT KONYA CİVARI BAYANLARLA SIRDAŞ OLMAK ŞARTIYLA GÖRÜŞEBİLRİM SIFIR BEŞYÜZ OTUZALTI DOKUZYÜZOTUZİKİ YİRMİYEDİ ATMIŞYEDİ BY BY KÜÇÜK KIZLAR ARAMASIN HEMŞİRE ÖĞRETMENLER TERCİH EDİYORUM HOÇÇAKALIN

      Sil
    13. Slm ben k.marastan hakan 34 yaş 178 85 esmer tenliyim gizlilik içerisinde bayanlar ve çiftleri bekliyorum skype hayalim_ sin46@hotmail.com kik dognmarasli46 cep 05548559100 viber line wahatsap var

      Sil
    14. Slm 42 yaşında olmama rağmen yaşımı göstermiyor olup genç ve dinamik biriyim.Fantaji arayan bayanların veya çiftlerin aramasını bekliyorum.Telefonum 5336122937 kaganhansimsekk@gmail,com

      Sil
    15. Meraba İzmirden 42 yaşında olmasına rağmen yaşını göstermeyen bakımlı daha genç gösteren doyumsuz dinamik biriyim.Siz bayanlar ve evli çiftler için tel 05336122937 veya kaganhansimsekk@gmail.com dan ulaşmasını bekliyorum

      Sil
    16. YAŞIM 23 İSTANBULDAYIM ADIM ÖMER YARRAĞIM SABAHA TAŞ GİBİ SERT 0535 3205380 WHATSAP SABAHA KADAR YAPALIM BULUŞMA NİYETİNDE DEĞİLSEN ARAMA INSTAGRAM enesdemir8810

      Sil
    17. Merhaba Adana'dan Doruk ben, boy 1.85 yaş 27 kişisel fitness antrenörüyüm. Kendini yetiştirmiş ne istediğini bilen biriyim.Olgun karakterli kadınlardan hoşlanıyorum.İyi bir dinleyiciyim seks partneri dışında da arkadaş dost sırdaş her şey olabilirim yeter ki işin içinde yalan dolan olmasın.Kadınımı asla yatakta mutsuz bırakmam ama bazen sadece sarılıp öylece yatmak da güzeldir. Şehveti yaşamayı ve yaşatmayı seven biriyim. Lütfen sadece ne istediğini bilen hanımlar, kendinizden gerçekten eminseniz iletişim kurun benimle kıymetli zamanımızı boşa harcamayalım teşekkürler. 0545 697 63 00 resimler bana ait

      Sil
  2. muthis bana denk gelse bende sikerim bayanlar azginim arayin 5324113721

    YanıtlaSil
  3. slm ben murat ıst yaşıyom tanışmak ısteyen bayanlar arasın gızlılık tmel prensıbımdır 05418171449

    YanıtlaSil
  4. slm ben murat ıst yaşıyom tanışmak ısteyen bayanlar arasın gızlılık tmel prensıbımdır 05418171449

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Slm ben k.marastan hakan 34 yaş 178 85 esmer tenliyim gizlilik içerisinde bayanlar ve çiftleri bekliyorum skype hayalim_ sin46@hotmail.com kik dognmarasli46 cep 05548559100 viber line wahatsap var

      Sil
  5. merhaba bedavahikaye.net okuyuculari güzel
    bayanlar, istanbuldan suat ben yaşım 35 bakımlı
    temizliğe önem veren biriyim. güvenilir sırdaş
    tecrübeli ve düzenli bir partner ihtiyacı hisseden,
    yoğun çalışma ortamından bunalıp kendini
    ödüllendirmek isteyen güzel bir masaj sonrası doyurucu bir sevişme ile noktalayıp yorgunluğunu
    atmak arzusu taşıyan özgür olgun bayanlar; eğer
    böyle biri yok diyorsanız yüzde 90 doğrudur:)
    fakat yüzde 10 luk kesimin içinde olduğum için
    rahatım bu konuda.inanmak size kalmış ispat
    etmek çok kolay. arayın veya sms atın tanışalım, tanışmadan tanımadan kimseyi yargılamak olmaz.
    mutlaka güvenilir birileri vardır buyrun buradayım
    işte: 0533 091 1998 özelden de arayabilirsiniz
    tabi tanıyıncaya kadar.;)
    umudum88@windowslive.com mail, skype ve
    msn adresim ulaşın lütfen.......

    YanıtlaSil
  6. merhaba ist oturuyorum kendine özen gösteren bakımlı sarışın yeşil gözlü 1.86 boyundayım sporcuyum tanışmak isteyen bayan arkadaş olursa 5314707144 numaram güzel bir arkadaşlık için araya bilirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben istanbuldan escort funda siz değerli İstanbullu beylerin hizmetinizdeyim
      saatlik ucretim 20 tl mesaj yada arama bekliyorum mesaja cevap var.0.5.4.5.3.6.7.6.6.1.2.

      Sil
    2. Slm ben k.marastan hakan 34 yaş 178 85 esmer tenliyim gizlilik içerisinde bayanlar ve çiftleri bekliyorum skype hayalim_ sin46@hotmail.com kik dognmarasli46 cep 05548559100 viber line wahatsap var

      Sil
  7. Seviyeli durust gizlilik icinde gorusmek isteyen dulllar evli ciftler gec kizlar bayanlar grup yaparim herturlu sexe varim sanalds realde gorusmek isteyen sadece bayanlar arasin ismim cem istanbuldanim 05324764618telefon numaram

    YanıtlaSil
  8. Slm adım mehmet gizliliğe önem veren bayanlar arayın tanışalım yaş fark etmez evli dul bkr fark yoktur sdc ciddi olanlar lütfen 05533033875 gizliye açık tır

    YanıtlaSil
  9. Van dogubeyazt igdir erzurm kars diyadn patnos agri istanbul umranye evli dul seksi seven kocanda seksi doymayan evli bayan arasn 05536173814 umranye örnek bilsa nin dani yarak benim orjinal

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba kendine güvenen, seçici,cesur bayanlar: istanbuldan suat ben, yaşım 35 bakımlı atletik yapılı esmer tenli 1.73 boy 75 kiloda temizliğe önem veren düzenli spor yapan biriyim. sigara içki kullanmayan güvenilir sırdaş tecrübeli ve düzenli bir partner ihtiyacı hisseden, yoğun çalışma ortamından bunalıp kendini ödüllendirmek isteyen güzel bir masaj sonrası doyurucu bir sevişme ile noktalayıp yorgunluğunu atmak arzusu taşıyan özgür olgun bayanlar; eğer böyle biri yok diyorsanız yüzde 90 doğrudur:) fakat yüzde 10 luk kesimin içinde olduğum için rahatım bu konuda.inanmak size kalmış ispat etmek çok kolay. arayın veya sms atın tanışalım, tanışmadan tanımadan kimseyi yargılamak olmaz. mutlaka güvenilir birileri vardır buyrun buradayım işte: 0543 251 1181 whatsapp, viber mevcuttur, özelden de arayabilirsiniz tabi tanıyıncaya kadar.;) umudum88@windowslive.com mail, skype ve msn adresim ulaşın lütfen… yarıda kalmayacağınıza emin olabilirsiniz

      Sil
    2. Slm ben k.marastan hakan 34 yaş 178 85 esmer tenliyim gizlilik içerisinde bayanlar ve çiftleri bekliyorum skype hayalim_ sin46@hotmail.com kik dognmarasli46 cep 05548559100 viber line wahatsap var

      Sil
  10. slm ben kaanİST.DA CİDDİ REEL GÜRÜŞMEK İSTYEN 20 VE 50 YŞ ARASI OLGUN MUTSUZ BAYANLARI BKLRM GÜVEN VE GİZLİLİK ŞART NOT.TEKİM AKTİFİM 30 VE 50 YŞ ARASI EVLİÇFİTLERE DENEYİMLİ AKTİF OLARAK EŞLİK EDERM GİZLİLİK ŞART sms carı watsap

    YanıtlaSil
  11. G.antep ve civari hos sohbet ve sex isteyen her yaştan bayanlar arayin..Guvenebilirsiniz Gizlilik önceligimdir.Araba ev mevcut. 26 yaşinda 179 boy atletik yapili ve oldukca yakisikliyim.Belirli şartlarda 3. Olurum. Ciddi,samimi,guvenilir olanlar..
    507 122 3135

    Not: gay ler aramayin.

    YanıtlaSil
  12. G.antep ve civari hos sohbet ve sex isteyen her yaştan bayanlar arayin..Guvenebilirsiniz Gizlilik önceligimdir.Araba ev mevcut. 26 yaşinda 179 boy atletik yapili ve oldukca yakisikliyim.Belirli şartlarda 3. Olurum. Ciddi,samimi,guvenilir olanlar..
    507 122 3135

    Not: gay ler aramayin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Slm ben k.marastan hakan 34 yaş 178 85 esmer tenliyim gizlilik içerisinde bayanlar ve çiftleri bekliyorum skype hayalim_ sin46@hotmail.com kik dognmarasli46 cep 05548559100 viber line wahatsap var

      Sil
  13. İstanbul umranye ortadağ anadoluyakasi izmit adapazari gebze van diyarbekir kurt bayanlar arasn evli mutsuz dul seksi seven bayanlar arasn 05536173814

    YanıtlaSil
  14. Mrb serdar ben ciddi anlamda fantazi arayan evli citfler esini paylasmak isteyenler ciddi olan arasin 05324764618 istanbul disindakiler aramasin lutfen

    YanıtlaSil
  15. Selam bn izmirden ömer evliler 3. Arayan evli çiftler dullar gotten istayen bakire kizlar buyrun 0541 642 87 06 msj at cari at ara ozele acik whatsap var Lütfen ciddi olanlar arasin

    YanıtlaSil
  16. Selam bn izmirden ömer evliler 3. Arayan evli çiftler dullar gotten istayen bakire kizlar buyrun 0541 642 87 06 msj at cari at ara ozele acik whatsap var Lütfen ciddi olanlar arasin

    YanıtlaSil
  17. Selam bn izmirden ömer evliler 3. Arayan evli çiftler dullar gotten istayen bakire kizlar buyrun 0541 642 87 06 msj at cari at ara ozele acik whatsap var Lütfen ciddi olanlar arasin

    YanıtlaSil
  18. Van agri dogubeyazit en iyi sikici benim varsa seksi bayan arasn 05536173814

    YanıtlaSil
  19. marhaba ben hakan manisa salihli den jigolo istiyen byan cft arasın 05364899253

    YanıtlaSil
  20. marhaba ben hakan manisa salihli den jigolo istiyen byan cft arasın 05364899253

    YanıtlaSil
  21. Evli mutsuz seksi bayanlar arasn yarak20 santm05536478112

    YanıtlaSil
  22. Slm ankaradan gercekci gizlilik guven icerisinde tanismak isteyen bayanlar. 0535 ikiyuzkirkbir onuc ellisekiz. Gunun yorgunlugunu stresini atmak icin sicacik bir masaja evet diyen bayanlar bekliyorum.

    YanıtlaSil
  23. SELAM YARAMAZ CİLGİN CİCİ KİZLAR BEN KENAN İST MECİDİYEKOYDEN REAL DEN GORUSMEK İSTEYEN KİZLAR KARİSİNA KOCA ARAYANLAR MESAJLASMAK İSTEYEN KİZLAR JİGO ARAYAN OLGUN BAYANLAR ALDATMA HEYECANİ YASAMAK İSTEYEN HANİMLAR ARAYİN MESAJ ATİN TANİSALİM EYLENELİM NOTTTTT TOPLAR PASİFLER GAYLAR ARAMASİN....5423676203 yas 32boy 168 esmerim sempatigim arayin kizlatrrr

    YanıtlaSil
  24. SELAM YARAMAZ CİLGİN CİCİ KİZLAR BEN KENAN İST MECİDİYEKOYDEN REAL DEN GORUSMEK İSTEYEN KİZLAR KARİSİNA KOCA ARAYANLAR MESAJLASMAK İSTEYEN KİZLAR JİGO ARAYAN OLGUN BAYANLAR ALDATMA HEYECANİ YASAMAK İSTEYEN HANİMLAR ARAYİN MESAJ ATİN TANİSALİM EYLENELİM NOTTTTT TOPLAR PASİFLER GAYLAR ARAMASİN....5423676203 yas 32boy 168 arayin kizlatrrr am DUDASİNİ DİSLERİMİN ARASİNDA HİS ETMEK SAPİK VE FAİSE RUHLU ORYSPULAR SİKİM LE AM DUDAGİNA VE KALCALARİNA TOKAT ATAR VE KAFASİNİ SOKUP SOKUP KUDURTACAK SEKİLDE SİKERİM ARAYİN BULUSALİM BU GUZEL ANLARİ BİR YABANCİYLA TASAYİN TABİ GİZLİLİK İCİNDE BULUSALİM KİZLAR HANİMLAR VE 3 LU ARAYANLAR 5423676203

    YanıtlaSil
  25. Merhaba ben ali 35 YS ankarada oturuyorum mutlu olmak isteyen evliciftler ve hanımefendiler arayın lütfen 0535 212 45 65 özeliniz özelimdir mutluluğunuz mutluluğumdur

    YanıtlaSil
  26. merhabalar değerli bayanlar hanfendiler adım yusuf 34 yaşında
    1/65 boyunda 53 kiloda kave içi gözleri kumral biriyim
    ellerinde hafif titremesi olan her işini kendi yapabilen
    engelli gurubundan calışan biriyim sesim alkol
    kullanmış gibi çıkar ama alkol kullanmam
    benimle sınırsız seks sohbet dertleşmek isteyen telefonda sesini dinletmekten zevk alan zevk alacak zevkine düşkün engelli
    engelsiz evli çiftler evli gizli bayanlar bekar dul kendine
    güveni olan bayan arkadaşlar arıyorum zevkler engel tanımaz herşey gizli kalır gizlilik prensibimdir. numaram özele acıktır kendinizi özelden dinletebilir zevklere cıkabilirsiniz saygılar 05322466632 05322merhabalar değerli bayanlar hanfendiler adım yusuf 34 yaşında
    1/65 boyunda 53 kiloda kave içi gözleri kumral biriyim
    ellerinde hafif titremesi olan her işini kendi yapabilen
    engelli gurubundan calışan biriyim sesim alkol
    kullanmış gibi çıkar ama alkol kullanmam
    benimle sınırsız seks sohbet dertleşmek isteyen telefonda sesini dinletmekten zevk alan zevk alacak zevkine düşkün engelli
    engelsiz evli çiftler evli gizli bayanlar bekar dul kendine
    güveni olan bayan arkadaşlar arıyorum zevkler engel tanımaz herşey gizli kalır gizlilik prensibimdir. numaram özele acıktır kendinizi özelden dinletebilir zevklere cıkabilirsiniz saygılar 0532 246 66 32 0532 246 66 32

    YanıtlaSil
  27. merhabalar değerli bayanlar hanfendiler adım yusuf 34 yaşında
    1/65 boyunda 53 kiloda kave içi gözleri kumral biriyim
    ellerinde hafif titremesi olan her işini kendi yapabilen
    engelli gurubundan calışan biriyim sesim alkol
    kullanmış gibi çıkar ama alkol kullanmam
    benimle sınırsız seks sohbet dertleşmek isteyen telefonda sesini dinletmekten zevk alan zevk alacak zevkine düşkün engelli
    engelsiz evli çiftler evli gizli bayanlar bekar dul kendine
    güveni olan bayan arkadaşlar arıyorum zevkler engel tanımaz herşey gizli kalır gizlilik prensibimdir. numaram özele acıktır kendinizi özelden dinletebilir zevklere cıkabilirsiniz saygılar 05322466632 05322merhabalar değerli bayanlar hanfendiler adım yusuf 34 yaşında
    1/65 boyunda 53 kiloda kave içi gözleri kumral biriyim
    ellerinde hafif titremesi olan her işini kendi yapabilen
    engelli gurubundan calışan biriyim sesim alkol
    kullanmış gibi çıkar ama alkol kullanmam
    benimle sınırsız seks sohbet dertleşmek isteyen telefonda sesini dinletmekten zevk alan zevk alacak zevkine düşkün engelli
    engelsiz evli çiftler evli gizli bayanlar bekar dul kendine
    güveni olan bayan arkadaşlar arıyorum zevkler engel tanımaz herşey gizli kalır gizlilik prensibimdir. numaram özele acıktır kendinizi özelden dinletebilir zevklere cıkabilirsiniz saygılar 0532 246 66 32 0532 246 66 32

    YanıtlaSil
  28. Salm ben MEHMET y35 b 1'80 85 kl Acik esmer Atesli bayanlar yer yaş farketmez dercivim evli dul ciflere üç olurum no ozele Acik 0537 360 94 03

    YanıtlaSil
  29. Salm ben MEHMET y35 b 1'80 85 kl Acik esmer Atesli bayanlar yer yaş farketmez dercivim evli dul ciflere üç olurum no ozele Acik 0537 360 94 03

    YanıtlaSil
  30. Doğbeyazt istanbul umranye kartal örnek evli dul mutsuz durut seksi çok seven büyük ve kalın yarak seven bayanlar arasn tansaş no özel açken yaş 28 klo 73 boy175 05388165466

    YanıtlaSil
  31. Doğbeyazt istanbul umranye kartal örnek evli dul mutsuz durut seksi çok seven büyük ve kalın yarak seven bayanlar arasn tansaş no özel açken yaş 28 klo 73 boy175 05388165466

    YanıtlaSil
  32. Slm yas30 boy173 kilo 70 gerçek durur büyük yarak seven bayanlar arasn tansalm istanbul Samandıra Ümraniye kartal izmir kadıköy evli mutsuz dul bayanlar evli çiftler seksi çok seven bayanlar lütfen lütfen arasn tansalm seksi Inlete Inlete bosalmak istyen evli Çifter arasn tansalm am yalamayi cok seviyorum seksde sinr yok vahsap var 05537753404 no özel ACK yarak kalın 20 cm

    YanıtlaSil
  33. Slm gerçek resim bana ait orjinal lütfen lütfen eşinde seks doymiyan ilgili gurmiyen eşm beni aldatyorum bende seks için arkadaş arıyorum diyen ciddi seksi seven seksi doymiyan evli mutsuz dul bayanlar arasn tansalm am yalamayi cok seviyorum seksde doymam yas30 boy173 kilo 73 Penis 20 santim kartal yakacık oturuyorum aile içi ve ANE kız abla baci gurup seks seven eşinde seks doymiyan seksi izlemek istyen erkekleri bayanlar her zaman arayın gizlilik önemli veren temiz bayanlar arasn tansalm istanbul Samandıra Ümraniye kartal izmir kadıköy Gebze kartal seksi seven bayanlar arasn tansalm am yalamayi cok seviyorum eşinde seks doymiyan seksi izlemek istyen erkekleri bayanlar her zaman arayın gizlilik önemli veren temiz bayanlar arasn tansalm istanbul Samandıra Ümraniye kartal izmir kadıköy Gebze kartal seksi seven bayanlar arasn bağara bağara sikşmek istyen evli bayanlar arasn vahsap var 05537753404 no özel ACK tel 05537753404 24 saat açık tel 05537753404 sekse hazırım bekliyorum ağzıma bosalmak istyen bayanlar arasn bekliyorum tel 05537753404 24 saat açık tel 05537753404 sekse hazırım bekliyorum ağzıma bosalmak istyen bayanlar arasn bekliyorum tel 05537753404 24 saat açık tel 05537753404 sekse hazırım bekliyorum lütfen lütfen arasn tansalm bayanlar arasn bekliyorum

    YanıtlaSil
  34. kız arkadaşım olsa önce yavaşça boynundan öpmeye başlarım.sonra o tatlı göğüslerini emerim.şeftalisinin suyunu boşa harcamam dilimle yalarım.kucağıma alıp zıplatarak boşaltırım.seni inleye inleye sarsıla sarsıla bağıra bağıra boşaltrım.kız arkadaşımdan ayrılalı 1 yıl oldu.elini amcığına uzat okşa yetmiyorsa boşalamıyorsan daha da delirip zevk almak bağırmak çığlık atarak boşalmak istiyorum dersen 0544 463 19 41 i ara sana en güzel dakikaları yaşatacak bir erkek karşında olacak ya da msn imi ekle kamerada zevkten kuduralım .mail adresim sertsex_31@hotmail.com bunlar mutlaka aramızda sır olacak .ben Mustafa yaşım 28 . Ne işin var burada dersen?cevabım doymayan biriyim derim.17-30 yaş arası herkesi beklerim.asla rahatsız edici yapışan bir tip değilim.asla pişman olmayacaksınız garanti veriyorum.hadi kararını ver ara bekliyorum.ÖZELİM AÇIK.SES TONU SEXİ ÇITIRLARI BEKLİYORUM.İZMİRLİYİM.WHATSAP VAR KARŞILIKLI KONUŞABİLİRİZ

    YanıtlaSil
  35. merhaba kendine güvenen, seçici,cesur bayanlar: istanbuldan suat ben, yaşım 35 bakımlı atletik yapılı esmer tenli 1.73 boy 75 kiloda temizliğe önem veren düzenli spor yapan biriyim. sigara içki kullanmayan güvenilir sırdaş tecrübeli ve düzenli bir partner ihtiyacı hisseden, yoğun çalışma ortamından bunalıp kendini ödüllendirmek isteyen güzel bir masaj sonrası doyurucu bir sevişme ile noktalayıp yorgunluğunu atmak arzusu taşıyan özgür olgun bayanlar; eğer böyle biri yok diyorsanız yüzde 90 doğrudur:) fakat yüzde 10 luk kesimin içinde olduğum için rahatım bu konuda.inanmak size kalmış ispat etmek çok kolay. arayın veya sms atın tanışalım, tanışmadan tanımadan kimseyi yargılamak olmaz. mutlaka güvenilir birileri vardır buyrun buradayım işte: 0543 251 1181 whatsapp, viber mevcuttur, özelden de arayabilirsiniz tabi tanıyıncaya kadar.;) umudum88@windowslive.com mail, skype ve msn adresim ulaşın lütfen… yarıda kalmayacağınıza emin olabilirsiniz

    YanıtlaSil
  36. mrb ben istanbuldan hakan 0536 413 10 29 tamamen gizlilik ve güven içerisinde görüşebileceğim zevk fantazi ve heyecan seven arzulu istekli ateşli bayanlar veya 3cü arayan çiftler arayabilir….sapık değilim amacım seviyeli bir arkadaşlık belli aralıklarla veya tek sefer size nasıl uyarsa TEK ERKEKLER VE GAYLER ARAMAYIN

    YanıtlaSil
  37. mrb ben istanbuldan hakan 0536 413 10 29 tamamen gizlilik ve güven içerisinde görüşebileceğim zevk fantazi ve heyecan seven arzulu istekli ateşli bayanlar veya 3cü arayan çiftler arayabilir….sapık değilim amacım seviyeli bir arkadaşlık belli aralıklarla veya tek sefer size nasıl uyarsa TEK ERKEKLER VE GAYLER ARAMAYIN

    YanıtlaSil
  38. MERABA CİLGİN DOYUMSUZ AZGİN SAPİK FASE ORUSPU RUHLU KİZLAR BEN KENAN İST. MECİDİYEKOY DE KALİYORUM REAL DE GORUSMEK İSTEYEN CİLGİN KİZLAR HANİMLAR SİCACİK SOHBET ETMEK İSTEYEN KARİSİNA KOCA ARAYAN LAR YAS 33 BOY 170 KİLOM 60 ALET 20 ARAYİN TANİSALİM BULUSALİM KAYNASALİM NOTTTTT TOPLAR GAYLAR PASİFLER ARAMASİN SADECE NE İSTEDİGİNİ BİLEN HATUNLAR EEEE DE HADİ ARAYİN MESAJ ATİNNNN 5423676203 MERABA CİLGİN DOYUMSUZ AZGİN SAPİK FASE ORUSPU RUHLU KİZLAR BEN KENAN İST. MECİDİYEKOY DE KALİYORUM REAL DE GORUSMEK İSTEYEN CİLGİN KİZLAR HANİMLAR SİCACİK SOHBET ETMEK İSTEYEN KARİSİNA KOCA ARAYAN LAR YAS 33 BOY 170 KİLOM 60 ALET 20 ARAYİN TANİSALİM BULUSALİM KAYNASALİM NOTTTTT TOPLAR GAYLAR PASİFLER ARAMASİN SADECE NE İSTEDİGİNİ BİLEN HATUNLAR EEEE DE HADİ ARAYİN MESAJ ATİNNNN 5423676203

    YanıtlaSil
  39. MERABA CİLGİN DOYUMSUZ AZGİN SAPİK FASE ORUSPU RUHLU KİZLAR BEN KENAN İST. MECİDİYEKOY DE KALİYORUM REAL DE GORUSMEK İSTEYEN CİLGİN KİZLAR HANİMLAR SİCACİK SOHBET ETMEK İSTEYEN KARİSİNA KOCA ARAYAN LAR YAS 33 BOY 170 KİLOM 60 ALET 20 ARAYİN TANİSALİM BULUSALİM KAYNASALİM NOTTTTT TOPLAR GAYLAR PASİFLER ARAMASİN SADECE NE İSTEDİGİNİ BİLEN HATUNLAR EEEE DE HADİ ARAYİN MESAJ ATİNNNN 5423676203 MERABA CİLGİN DOYUMSUZ AZGİN SAPİK FASE ORUSPU RUHLU KİZLAR BEN KENAN İST. MECİDİYEKOY DE KALİYORUM REAL DE GORUSMEK İSTEYEN CİLGİN KİZLAR HANİMLAR SİCACİK SOHBET ETMEK İSTEYEN KARİSİNA KOCA ARAYAN LAR YAS 33 BOY 170 KİLOM 60 ALET 20 ARAYİN TANİSALİM BULUSALİM KAYNASALİM NOTTTTT TOPLAR GAYLAR PASİFLER ARAMASİN SADECE NE İSTEDİGİNİ BİLEN HATUNLAR EEEE DE HADİ ARAYİN MESAJ ATİNNNN 5423676203

    YanıtlaSil
  40. Slm azgın doyumsuz evli dul gençkızlar karısını siktirip zevk alan beyler ben sikiciniz serkan 19 santim ve kalın sikimle sizleri beklerim 05534998625

    YanıtlaSil
  41. dogubeyazi istanbul van seksi bayan arsn 05537753404

    YanıtlaSil
  42. dogubeyazi istanbul van seksi bayan arsn 05537753404

    YanıtlaSil
  43. Bayanlar dürüstlük ve güven cok cok önemlidir gerçek resim bana ait orjinal lütfen eşinde seks doymiyan ilgili gurmiyen eşm beni aldatyorum bende seks için arkadaş arıyorum diyen ciddi seksi seven seksi doymiyan evli mutsuz dul bayanlar arasn tansalm am yalamayi cok seviyorum seksde cok cok gec boşaniyorum gurşmek istyen bayanlar arasn bekliyorum tel 05537753404 24 saat açık tel 05537753404 sekse hazırım bekliyorum lütfen internetten aldığın her insana inanmayın ben Ayaz demr ağrı van Diyarbakır Doğubeyazıt istanbul Samandıra Ümraniye kartal izmit Gebze kadıköy Gebze kartal seksi seven bayanlar arasn tansalm am yalamayi cok seviyorum büyük yarak seven bayanlar arasn bekliyorum tel 05537753404 24 saat açık tel 05537753404 sekse hazırım bekliyorum

    YanıtlaSil
  44. slm bayanlar masor ali masaj sizinde hakkınız arayın buluşalım masor ali 05325507706

    YanıtlaSil
  45. slm bayanlar masor ali masaj sizinde hakkınız arayın buluşalım masor ali 05325507706

    YanıtlaSil
  46. Dul ve güzel bayanlar arayin 26 ,yaşındayım uzun seven özellikle 05414578005

    YanıtlaSil
  47. Dul ve güzel bayanlar arayin 26 ,yaşındayım uzun seven özellikle 05414578005

    YanıtlaSil
  48. Slm ankaradan gercekci gizlilik guven icerisinde tanismak isteyen bayanlar 0535 ikiyuzkirkbir onuc ellisekiz.Gunun yorgunlugunu stresini atmak icin sicacik bir masaja evet diyen bayanlar sb63534@hotmail.com bekliyorum.

    YanıtlaSil
  49. m merhabalar değerli hanfendiler adım yusuf 34 yaşında
    1/65 boyunda 53 kiloda kave içi gözleri kumral biriyim
    ellerinde hafif titremesi olan her işini kendi yapabilen
    engelli gurubundan calışan biriyim sesim alkol
    kullanmış gibi çıkar ama alkol kullanmam Bir bayan kız olsa simdi önce yavaşça boynundan öpmeye başlarım.sonra o tatlı göğüslerini emerim.şeftalisinin suyunu boşa harcamam dilimle yalarım.kucağıma alıp zıplatarak boşaltırım.seni inleye inleye sarsıla sarsıla bağıra bağıra boşaltrım.
    elini amcığına uzat okşa yetmiyorsa boşalamıyorsan daha da delirip zevk almak bağırmak çığlık atarak boşalmak istiyorum dersen 0532 246 66 32 ara zevklere bereber ucalim
    benimle sınırsız seks sohbet etmek isteyen telefonda
    zevk sesini dinletmekten zevk alan zevk alacak zevkine düşkün engelli engelsiz kızlar evli gizli kacamak yapmak isteyen bayanlar gurup deneyimim oldu esiyle iliiskisini anllatmak dinlet isteyenler bekar dul kendine
    güveni olan yaş sınırı olmayan bayan arkadaşlar arıyorum zevkler engel tanımaz herşey gizli kalır gizlilik prensibimdir. numaram özele acıktır masturbasyon yaparken kendinizi özelden dinletebilir zevklere birlikte cıkabiliriz inanın daha cok zevk ve haz alacaksınız sevgi ve [saygılar 0[532]246 66 32 watsapp 0[532]246 66 32 not tek pasif aramasın böyle ilanın vardı

    YanıtlaSil
  50. m merhabalar değerli hanfendiler adım yusuf 34 yaşında
    1/65 boyunda 53 kiloda kave içi gözleri kumral biriyim
    ellerinde hafif titremesi olan her işini kendi yapabilen
    engelli gurubundan calışan biriyim sesim alkol
    kullanmış gibi çıkar ama alkol kullanmam Bir bayan kız olsa simdi önce yavaşça boynundan öpmeye başlarım.sonra o tatlı göğüslerini emerim.şeftalisinin suyunu boşa harcamam dilimle yalarım.kucağıma alıp zıplatarak boşaltırım.seni inleye inleye sarsıla sarsıla bağıra bağıra boşaltrım.
    elini amcığına uzat okşa yetmiyorsa boşalamıyorsan daha da delirip zevk almak bağırmak çığlık atarak boşalmak istiyorum dersen 0532 246 66 32 ara zevklere bereber ucalim
    benimle sınırsız seks sohbet etmek isteyen telefonda
    zevk sesini dinletmekten zevk alan zevk alacak zevkine düşkün engelli engelsiz kızlar evli gizli kacamak yapmak isteyen bayanlar gurup deneyimim oldu esiyle iliiskisini anllatmak dinlet isteyenler bekar dul kendine
    güveni olan yaş sınırı olmayan bayan arkadaşlar arıyorum zevkler engel tanımaz herşey gizli kalır gizlilik prensibimdir. numaram özele acıktır masturbasyon yaparken kendinizi özelden dinletebilir zevklere birlikte cıkabiliriz inanın daha cok zevk ve haz alacaksınız sevgi ve [saygılar 0[532]246 66 32 watsapp 0[532]246 66 32 not tek pasif aramasın böyle ilanın vardı

    YanıtlaSil
  51. Merhaba ben ali 35 YS ankaraliyim mutlu olmak isteyen evliciftler ve hanımefendiler arayın lütfen 0535 212 45 65 özeliniz özelimdir mutluluğunuz mutluluğumdur

    YanıtlaSil
  52. gayet başarılı bir blog oluşturmuşsunuz tebrikler .

    YanıtlaSil
  53. Güneşin bile üşüdüğü yerden selam ben levent 36 yaş bekarım ve özgürüm benimle görüşecek karşılıklı ihtiyaçlarımızı gidereceğim evli mutsuz bekar dul bayanların dert ortağı olmak istiyorum 0542 6759175 bekliyorum

    YanıtlaSil
  54. Mrb ben Mustafa yaşım 28 İzmirliyim.Lisans mezunuyum.Benim gibi üniversite mezunu ya da konuşması düzgün doğu kökenli olmayan kişilerle sohbet etmek ve görüntülü konuşmak istiyorum.Entel kişiler tercihimdir.WATSAP,SKYPE,LİNE,WİBER OLURSA daha iyi olur.Telefonum:0544 463 1941.SKYPE adresim sertsex_31@Hotmail.com asla gaylar aramasın.özelim açık.ses tonu etkileyici olması şart ya da fiziği güzel olmalı.evli bayan olabilir.yaş kriterim 18-35 arası olursa mutlu olurum.zevkli dakikalar bizi bekliyor.asla yapışan rahatsız eden tip değilim.etrafında kız mı yok derseniz değişik kişilerle olmak hoşuma gidiyor.ASLA GAYLAR ARAMASIN.

    YanıtlaSil
  55. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  56. Istanbul anadolu yakasi amac sadece sex ise olgun seven kadinlar arayin 05352215029 fantazilerinize eşlik ederim temiz bakimli ve sirdas olmak kaydi ile iyi gunler

    YanıtlaSil
  57. Antalya kerem ben gizlilik icinde zevkin doruklarina ulasmak isteyen bayanlari bekliyorum 05393617224

    YanıtlaSil
  58. İstanbul anadolu bayanlar sex fantazi kaçamak macera heyacan daha fazlasi icin arayin yada mesaj atin murat ben 05468842185

    YanıtlaSil
  59. Mrb ben Mustafa yaşım 28 İzmirliyim.Lisans mezunuyum.Benim gibi üniversite mezunu ya da konuşması düzgün doğu kökenli olmayan kişilerle sohbet etmek ve görüntülü konuşmak istiyorum.Entel kişiler tercihimdir.WATSAP,SKYPE,LİNE,WİBER OLURSA daha iyi olur.Telefonum:0544 463 1941.SKYPE adresim sertsex_31@Hotmail.com asla gaylar aramasın.özelim açık.ses tonu etkileyici olması şart ya da fiziği güzel olmalı.evli bayan olabilir.yaş kriterim 18-35 arası olursa mutlu olurum.zevkli dakikalar bizi bekliyor.asla yapışan rahatsız eden tip değilim.etrafında kız mı yok derseniz değişik kişilerle olmak hoşuma gidiyor.ASLA GAYLAR ARAMASIN.

    YanıtlaSil
  60. Mrb ben Mustafa yaşım 28 İzmirliyim.Lisans mezunuyum.Benim gibi üniversite mezunu ya da konuşması düzgün doğu kökenli olmayan kişilerle sohbet etmek ve görüntülü konuşmak istiyorum.Entel kişiler tercihimdir.WATSAP,SKYPE,LİNE,WİBER OLURSA daha iyi olur.Telefonum:0544 463 1941.SKYPE adresim sertsex_31@Hotmail.com asla gaylar aramasın.özelim açık.ses tonu etkileyici olması şart ya da fiziği güzel olmalı.evli bayan olabilir.yaş kriterim 18-35 arası olursa mutlu olurum.zevkli dakikalar bizi bekliyor.asla yapışan rahatsız eden tip değilim.etrafında kız mı yok derseniz değişik kişilerle olmak hoşuma gidiyor.ASLA GAYLAR ARAMASIN.

    YanıtlaSil
  61. Merhabalar;

    Ben Doc.Dr. OKTAY (Psikolog&Psikiyatr ve Aile Danışmanı) 34 yaşında 1.76 boyunda etkileyici ve bakımlıyım..
    Bu müthiş deneyimi yaşamamışsan, hayatında bunun eksikliğini hissettiğini biliyorum. Uçmak için yapman gereken 0 545 325 61 61.....(SADECE BAYANLAR)...
    Ankara ve cevresindeki Seviyeli, kültürlü, düzgün, ne istediğine emin olan, Sanal değil gerçek huzur arayan bayanlar tanışabilirim. Korkmaya gerek yok cesur ol ve gel herşey gizli ve aramızda olacak..
    Gizlilik ve temizlik olmazsa olmazlarımdandır. Heyecan ve adrenalin seven, değişik fantezi arayan, ardarda orgazmlarla zevkin doruklarına uçmak isteyen, dur durak bilmeyen ateşli bayanlar UÇMAK SİZİN ELİNİZDE..
    Sihirli NuMara 0 545 325 61 61.... Her yastan bayanlar, evli ciftler, dul bayanlar, yalniz yasayan kızlar, kapalılar, kocasında aradığını bulamayan evli kadınlar, UÇMAYA HAZIR MISINIZ?

    {{ 3G HARİCİ KESİNLİKLE SEXS YAPMIYORUM TELEFONDA }}...>>BU ARADA ( 9 ) YILDIR SİZLERE HİZMET VERİYORUM<< ... 9 YILDA BU SİTELERDE MİLYONLARCA BAYANLA BİRLİKTE OLDUM...

    Uçmak için sadece numarayı çevir, her şey parmaklarının ucunda. Amacım saygı ve sevgi çerçevesinde seviyeli bir arkadaşlık ve tabiiki ayaklarımı yerden kesecek bir seks. Eğer sende böyle bir arkadaşlık düşünüyosan ara..
    Siz aramadan yada çağrı atmadan asla sizi rahatsız etmem aramam. Aramamı istediğinde mesaj yada çağrı atman yeter. Bir fincan kahve ve doyumsuz bir muhabbet ilginizi çekerse; 7/24 hizmetinizdeyim.. ÖZEL numaralara acık arayabilirsiniz ..
    Boşa Zaman Kaybetmeye gerek yok cesur ol ve gel.. En önemli konu ise Gizliliğe Önem Veririm.. SİHİRLİ NUMARAM : 0 545 325 61 61--0 545 325 61 61.... Sapık kesinlikle değilim böyle düşünürsen KESİNLİKLE ARAMA...
    Azan bayanlar arasin sikismek isteyen arasin EV ARABA MEVCUT... Sexs de sınır tanımayan KAPALI BAYANLARA KARSI AYRICALIKLI BIR MUAMELEMIZ VARDIR REALDE..

    (( WAHATSAP VİBER LİNE IMO VAR. 0 545 325 61 61....))

    NOT: Gaylar,baylar,toplar,ibneler ARAMA ASLA SADECE BAYANLAR..

    * Ne istediğini bilmeyenler,
    * Bugün konuştukları yarın değişenler,
    * Geyik peşinde olanlar,
    * Kişilikleri oturmamış bebeler,
    * Kuralları ile istedikleri arasında dengeyi kuramamışlar,
    * Kendini ve istediğini açıkça ifade edemeyenler,
    LÜTFEN BENDEN UZAK DURUN...

    YanıtlaSil
  62. Mrb ben Mustafa yaşım 28 İzmirliyim.Lisans mezunuyum.Benim gibi üniversite mezunu ya da konuşması düzgün doğu kökenli olmayan kişilerle sohbet etmek ve görüntülü konuşmak istiyorum.Entel kişiler tercihimdir.WATSAP,SKYPE,LİNE,WİBER OLURSA daha iyi olur.Telefonum:0544 463 1941.SKYPE adresim sertsex_31@Hotmail.com asla gaylar aramasın.özelim açık.ses tonu etkileyici olması şart ya da fiziği güzel olmalı.evli bayan olabilir.yaş kriterim 18-35 arası olursa mutlu olurum.zevkli dakikalar bizi bekliyor.asla yapışan rahatsız eden tip değilim.etrafında kız mı yok derseniz değişik kişilerle olmak hoşuma gidiyor.ASLA GAYLAR ARAMASIN.KARISI İÇİN ERKEKLER ARAMASIN.

    YanıtlaSil
  63. Selam BAYANLAR ist firat mutsuz umutsuz eşinden ailesinden ve çevresinden ilgi görmeyen evliliği hayatı sikici citti dürüst gizli lige güvene saygıya önem veren hayatına sirdas dertlesecek dost arkadas arayan 546 251 95 85 unuttuğu kadınlık duygularını hissi zevki mutluluğu yaşamak paylaşmak isteyen seviyeli kendini bilen bekar evli veya dul çiftler bayan arkadas arıyorum 5462519585 msj at tanisalim çağrı at ara seni zor durumda bırakmak isdemem 546 251 95 85 7/24 açık msj arkadaşı olabiliriz msj konuşabiliriz herşey seks de yil gece gündüz aramak msj atmak için çekinmeyin BAYANLAR hertürlü sohbete açığım BAYANLAR 546 251 95 85 bekliyorum çekinmeyin 7/ 24 acik yas sınırın yok BAYANLAR

    YanıtlaSil
  64. Seni istiyorum ara beni mutlu deyim seni
    05432721610

    YanıtlaSil
  65. İstanbul ümraniye murat ben sex fantazi kaçamak macera heyacan ve daha fazlası için arayın veya mesaj atin bayanlar bekliyorum 05468842185

    YanıtlaSil
  66. 507.053.63.33.slm bayanlar ben adem ltf bayanlar sadece kayseri ve yakın çevresinden sanal deyil gerçekten görüşmek isteyen ve saatlarca amn gtn yalatmak isteyen ve hertürlü fantazi arayan azgın atesli ve doyumsuz heryastan bayanlar v aralarına sirdas dost guvenilir tek erkek arayan maddi sorunu olmayan özgür çiftler arasın ltf bayanlar ben olgun yaşta sirdas dost guvenilir biriyim ltf karşılıklı saygı sevgi güven şart ltf sanalcilar yalancılar menfaatcilar ve kesinlikle erkekler aramasın ltf sadece bayanlar arasın ltf bayanlar

    YanıtlaSil
  67. 507.053.63.33.slm bayanlar ben adem ltf bayanlar sadece kayseri ve yakın çevresinden sanal deyil gerçekten görüşmek isteyen ve saatlarca amn gtn yalatmak isteyen ve hertürlü fantazi arayan azgın atesli ve doyumsuz heryastan bayanlar v aralarına sirdas dost guvenilir tek erkek arayan maddi sorunu olmayan özgür çiftler arasın ltf bayanlar ben olgun yaşta sirdas dost guvenilir biriyim ltf karşılıklı saygı sevgi güven şart ltf sanalcilar yalancılar menfaatcilar ve kesinlikle erkekler aramasın ltf sadece bayanlar arasın ltf bayanlar

    YanıtlaSil
  68. Ben Levent 37 yaşında bekar bir sikiciğim ve evli mutsuz dul bayanlar sizleri mutlu etmek için varım 05370585275

    YanıtlaSil
  69. Istanbul umraniye murat ben fantazi sex kaçamak macera heyecan isteyen bayanlar arayın veya mesaj atin bekliyorum gaylar ve erkekler asla aramasin 05468842185

    YanıtlaSil
  70. Istanbul umraniye murat ben sex fantazi kacamak heyacan ve daha fazlasi icin arayin veya mesaj atin bayanlar bekliyorum gaylar ve erkekler asla aramasin 05468842185

    YanıtlaSil
  71. Mrb ben Mustafa yaşım 28 İzmirliyim.Lisans mezunuyum.Benim gibi üniversite mezunu ya da konuşması düzgün doğu kökenli olmayan kişilerle sohbet etmek ve görüntülü konuşmak istiyorum.Entel kişiler tercihimdir.WATSAP,SKYPE,LİNE,WİBER OLURSA daha iyi olur.Telefonum:0544 463 1941.SKYPE adresim sertsex_31@Hotmail.com asla gaylar aramasın.özelim açık.ses tonu etkileyici olması şart ya da fiziği güzel olmalı.evli bayan olabilir.yaş kriterim 18-35 arası olursa mutlu olurum.zevkli dakikalar bizi bekliyor.asla yapışan rahatsız eden tip değilim.etrafında kız mı yok derseniz değişik kişilerle olmak hoşuma gidiyor.ASLA GAYLAR ARAMASIN.KARISI İÇİN DE ERKEKLER ARAMASIN.

    YanıtlaSil
  72. Slm ankara ve kayseriden gercekci gizlilik guven icerisinde tanismak isteyen bayanlar.0535 ikiyuzkirkbir onuc ellisekiz.Gunun yorgunlugunu stresini atmak icin sicacik bir masaja evet diyen bayanlar bekliyorum.

    YanıtlaSil
  73. SAMIMI OLGUN BAYANLAR ARAMAK İSTEYEN VARSA OZELE ACIKK 0536 918 64 95 .
    0536 918 64 95 .

    YanıtlaSil
  74. Telefon da sevişmek isteyen varsa ozele acikk. Olgun bayanlar aramak isteyen varsa ozele acikk
    0536 918 64 95
    0536 918 64 95

    YanıtlaSil
  75. Mrb ben Mustafa yaşım 28 İzmirliyim.Lisans mezunuyum.Benim gibi üniversite mezunu ya da konuşması düzgün doğu kökenli olmayan kişilerle sohbet etmek ve görüntülü konuşmak istiyorum.Entel kişiler tercihimdir.WATSAP,SKYPE,LİNE,WİBER OLURSA daha iyi olur.Telefonum:0544 463 1941.SKYPE adresim sertsex_31@Hotmail.com asla gaylar aramasın.özelim açık.ses tonu etkileyici olması şart ya da fiziği güzel olmalı.evli bayan olabilir.yaş kriterim 18-35 arası olursa mutlu olurum.zevkli dakikalar bizi bekliyor.asla yapışan rahatsız eden tip değilim.etrafında kız mı yok derseniz değişik kişilerle olmak hoşuma gidiyor.ASLA GAYLAR ARAMASIN.

    YanıtlaSil
  76. Slm mehmet antep y37 b1.80 k 85 gizlilige onem veren ateşli hanımlar yer yaş önemli degil evli yada dul ateşli dercivim yeri musait ulursa 3de olurum 0537 360 9403

    YanıtlaSil
  77. Mrb AZGİN BAYANLAR ARAYİN COSALİM OZEL ACİK ANKARADAYİM REALDE UYAR Arabada var 0545 571 52 00

    YanıtlaSil
  78. MERHABA BEN BUĞRA 28 YAŞINDA GENÇ AKTİF KARŞI TARAFI DAİMA MUTLU ETMEK İSTEYEN BİRİYİM. ISTANBUL MALTEPE'DE YAŞIYORUM. SOHBET VE ÇEVRE YAPMAK İÇİN BURDAYIM. WHATSAaP VE FACEBOOK'TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ. TATLI CİCİ BAYANLAR SİZLERİ BEKLİYORUM YAŞINIZ FARKETMEZ. (0554 114 74 11) HOŞÇAKALIN.....

    YanıtlaSil
  79. Slm bayanlar 5462519585 ara çağrı at msb at tanisalim

    YanıtlaSil
  80. Selam BAYANLAR ist firat mutsuz umutsuz eşinden ailesinden ve çevresinden ilgi görmeyen evliliği hayatı sikici citti dürüst gizli lige güvene saygıya önem veren hayatına sirdas dertlesecek dost arkadas arayan 546 251 95 85 unuttuğu kadınlık duygularını hissi zevki mutluluğu yaşamak paylaşmak isteyen seviyeli kendini bilen bekar evli veya dul çiftler bayan arkadas arıyorum 5462519585 msj at tanisalim çağrı at ara seni zor durumda bırakmak isdemem 546 251 95 85 7/24 açık msj arkadaşı olabiliriz msj konuşabiliriz herşey seks de yil gece gündüz aramak msj atmak için çekinmeyin BAYANLAR hertürlü sohbete açığım BAYANLAR 546 251 95 85 bekliyorum çekinmeyin 7/ 24 acik BAYANLAR yas sinirim yok evli ciftler bekliyorum arayin 5462519585 bekliyorum

    YanıtlaSil
  81. Selam ben kader 21 yaşındayım bir gecelik ilişkiye girmek isteyen erkekler bana ulaşsın

    YanıtlaSil
  82. BAYANLAR ıst fırat mutsuz umutsuz eşinden ailesinden ve çevresinden ilgi goremiyen evliliği sikici citti dürüst ve gizli lige güvene saygıya Onem veren hayatına sirdas dertlesecek dost arkadas arayan unuttuğu kadınlık duygularını hissi zevki mutluluğu yaşamak paylaşmak isteyen seviyeli kendini bilen bekar evli veya dul evli çiftler BAYAN arkadas arıyorum 546 251 95 85 msj at çağrı at ara tanisalim seni zor durumda bırakmak isdemem msj arkadasida olabiliriz konuşabiliriz herşey SEKS değil gece gündüz ara msj at çağrı at çekinmeyin BAYANLAR hertürlü sohbete açığım BAYANLAR 546 251 95 85 bekliyorum 7 / 24 Ozel E açık yas sinirim yok BAYANLAR 5462519585 olgun BAYANLAR bekliyorum evlı cıftler arayın

    YanıtlaSil
  83. BEN OKAN-531-619-12-65-İSTANBULDA CİDDİ REEL GÜRÜŞMEK İSTİYEN 30 VE 50 YAŞ ARASI EVLİ DUL KİLOLU ŞİŞMAN TOMBUL MATURE MİLF OLGUN BAYANLARI BEKLERİM BEŞYÜZOTUZBİR ALTIYÜZONDOKUZ ONİKİ ATMIŞBEŞ GÜVEN VE GİZLİLİK ŞART 05316191265 NO ÖZELE AÇIK TERCİHİM İSTANBUL NOT:TEKİM 30 VE 50 YAŞ ARASI EVLİÇİFTLERE DENEYİMLİ AKTİF OLARAK EŞLİK EDERİM 531 619 12 65 NO ÖZELE AÇIK GÜVEN VE GİZLİLİK ŞART BEŞYÜZOTUZBİR ALTIYÜZONDOKUZ ONİKİ ATMIŞBEŞ LÜTFEN CİDDİ GÜRÜŞMEK İSTİYENLER ARASIN (GEY VE PASİFLER RAHATSIZ ETMESİNLER) SAYGILARIMLA OKAN BEN 5316191265 NO ÖZELE AÇIK okan5316191265ist@gmail.com

    YanıtlaSil
  84. BAYANLAR ıst fırat mutsuz umutsuz eşinden ailesinden ve çevresinden ilgi goremiyen evliliği sikici citti dürüst ve gizli lige güvene saygıya Onem veren hayatına sirdas dertlesecek dost arkadas arayan unuttuğu kadınlık duygularını hissi zevki mutluluğu yaşamak paylaşmak isteyen seviyeli kendini bilen bekar evli veya dul evli çiftler BAYAN arkadas arıyorum 546 251 95 85 msj at çağrı at ara tanisalim seni zor durumda bırakmak isdemem msj arkadasida olabiliriz konuşabiliriz herşey SEKS değil gece gündüz ara msj at çağrı at çekinmeyin BAYANLAR hertürlü sohbete açığım BAYANLAR 546 251 95 85 bekliyorum 7 / 24 Ozel E açık yas sinirim yok BAYANLAR 5462519585 olgun BAYANLAR bekliyorum evlı cıftler arayın

    YanıtlaSil
  85. Antep ve çevresi bayanlar arayın tanışalım 0535 738 08 83

    YanıtlaSil
  86. azdiransekshikayeleri.blogspot.com güncel seks hikayeleri bu sitede yarrağı kalkmayana derman niteliğinde

    YanıtlaSil
  87. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  88. 0543 282 86 18 SLM BN İST MALTEPEDEN JIGOLO KORAY SEKSE AC OLAN SINIRSIZ HEYECANLI Bİ OKADAR ZEVK VE FANTAZI DOLU Bİ SEKS YASAMAYI ARZLYN EŞİNDEN GİZLİ KACAMAK YAPMAYI ARZLYN EVLİ BAYANLAR EŞİNLE MUHTEŞEM Bİ SEKS YASAMAK ISTEYENLER GÜVENİLİR JIGOLO ARAYAN KALIN VE BUYUK SEVEN 19 VE 90 YAS ARASI EVLI DUL OLGUN ŞİŞMAN BEKAR TÜRBANLI BAYANLAR VE ARALAQRINA 3 ÇÜYÜ ARAYAQN 3VLİCİFTLER ARAYIN TNSLM 0543 282 86 18 LÜTFRN CİDİ OLANLAR ARASI TERCÜBELİ JOGOLO KORAY

    YanıtlaSil
  89. olgun bayanlar arasin ben murat.05319635913

    YanıtlaSil
  90. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  91. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  92. SLM KONYADAN SUVAT BEN YAŞ 45 YAŞIMA UYGUN OLGUN BAYANLAR SEX TE SINIR TANIMAM ÖN ARKA YALARIM ORGAZM GARANTİ 0506 190 88 48

    YanıtlaSil
  93. Mrb ben Ali 37 yaş Ankaralıyım Ankaradan samimi ne istediğini bilen evliçiftler ve hanımefendiler arayın lütfen 0535 212 45 65 özeliniz özelimdir

    YanıtlaSil
  94. Slm bayanlar merhba. Evli. Çift dul.olgun. Yas. Farketmez. Ben. Yaş 31 arayın full aktifim. Özel. Açık. Arayın. Tanışalım 05455571265

    YanıtlaSil
  95. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen seksi seven istekli ateşli azgın arzulu olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamayı çok seviyorum şuanda yatagında olup amını okşayan bayanlar hadi arayın ne duruyorsunuz 3G var tel özele açık bayanlar arayın 0538 639 92 24 0538 639 92 24. 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  96. Canım am göt yalamak istiyor yalatmak isteyen sekse düşkün istekli  olgun    ateşli azgın dul genç bayanlar arayın seks yapalım tel özele açık 3G var bayanlar arayın 0538 639 92 24

    YanıtlaSil
  97. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen seksi seven istekli ateşli azgın arzulu olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamayı çok seviyorum şuanda yatagında olup amını okşayan bayanlar hadi arayın ne duruyorsunuz 3G var tel özele açık bayanlar arayın 0538 639 92 24 0538 639 92 24. 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  98. Selam ben istanbuldan şeref yatagında olup amını okşayan canı sex isteyen istekli ateşli azgın olgun dul gen bayanlar arayın sex yapalım am göt yalamayı çok seviyorum hadi bayanlar arayın 3G tel özele açık 0538 639 92 24 0538 639 92 24

    YanıtlaSil
  99. BEN OKAN-531-619-12-65-İSTANBULDA CİDDİ REEL GÜRÜŞMEK İSTİYEN 25 VE 50 YAŞ ARASI EVLİ DUL KİLOLU ŞİŞMAN TOMBUL MATURE MİLF OLGUN BAYANLARI BEKLERİM BEŞYÜZOTUZBİR ALTIYÜZONDOKUZ ONİKİ ATMIŞBEŞ GÜVEN VE GİZLİLİK ŞART 05316191265 NO ÖZELE AÇIK TERCİHİM İSTANBUL NOT:TEKİM 25 VE 50 YAŞ ARASI EVLİÇİFTLERE DENEYİMLİ AKTİF OLARAK EŞLİK EDERİM 531 619 12 65 NO ÖZELE AÇIK GÜVEN VE GİZLİLİK ŞART BEŞYÜZOTUZBİR ALTIYÜZONDOKUZ ONİKİ ATMIŞBEŞ LÜTFEN CİDDİ GÜRÜŞMEK İSTİYENLER ARASIN (GEY VE PASİFLER RAHATSIZ ETMESİNLER) SAYGILARIMLA OKAN BEN 5316191265 NO ÖZELE AÇIK okan5316191265ist@g

    YanıtlaSil
  100. 0542 816 83 84 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  101. SELAMLAR BEN ALİ BENİ EVİNDE MÜSAFİR EDEBİLECEK GİZLİLİGE ÖNEM VEREN 45 YAŞ ÜSTÜ OLGUN BAYANLAR ARASIN LÜTFEN 0551 990 93 97

    YanıtlaSil
  102. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  103. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  104. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  105. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  106. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  107. SELAMLAR BEN ALİ BENİ EVİNDE MÜSAFİR EDEBİLECEK GİZLİLİGE ÖNEM VEREN 45 YAŞ ÜSTÜ OLGUN BAYANLAR ARASIN LÜTFEN 0551 990 93 97

    YanıtlaSil
  108. Merhaba lar 42 yaş hafif ellerinde titreme olan alkol kullanmadan alkollü olduğumu zanneden hafif engelli bir beyim küçük yaşta ateşli haveleden dolayı hafif ellerinde titreme kaldı bir ilişki girdiniz tempo devam ediyor ediyor kadın üste tam zevke gelicekken erkek boşalıyor kadın yarım kalıyor sa iyi değil tam o gelmenize yakın esnada karşı nızdaki bayan partnerinizin kuyruk kemiğini yavaş yavaş dairesel olarak ovunuz okşayarak farkı görecek siniz mutlu olucaksınız bunu bayan telefon da sevişirken bile kendi kuyruk kemiğini ovması havalara uçurur deneyin görün eğer bana tşk etmezseniz ben bişi bilmiyorum
    Ben sakat engelli halimle bir bayanı altımda inletmezsem şerefsizim
    Cılgın bayanlar ve ciftler evli gizli dul bayanlar fantazi dolu çiftler cılgın türbanlı türrbansız ateşli bayanlar ile sohbet amaçlı tanışmak istiyorum
    👇💖👇💖👇💖👇💖👇💖👇💖👇
    https://instagram.com/skyp.sevgilenn?igshid=OGQ5ZDc2O

    YanıtlaSil